Hyödyllisiä työkaluja

Me Social Game Studiesilla haluamme, että sinun kokemuksesi on mahdollisimman sujuvaa. Me olemme keränneet tälle sivulle useita hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit navigoida tehokkaasti eri sivuilla, jotka ovat toisiinsa liitettyinä meidän verkkolehdessämme.

Sen sijaan, että tarkistat jokaisen sivun yksitellen ja luet niiden tiedot, voit lukea tässä olevien työkalujen kuvaukset päättääksesi helposti, minne haluat siirtyä seuraavaksi. Prosessi ei voisi olla helpompi.

Sinun tarvitsee vain valita kohta, jota haluat jatkaa ja se on periaatteessa siinä.

Sisältöpäälliköidemme ansiosta mikä tahansa polku, jonka valitset siirtyäksesi eteenpäin, on sinun aikasi ja energiasi arvoinen.

Tutustu meidän tapahtumiimme

Hyödyllisiä työkaluja Tutustu meidän tapahtumiimme - Hyödyllisiä työkaluja

Jos haluat olla enemmän mukana verkkolehtemme prosesseissa, sinun tarvitsee vain seurata meidän kalenteriamme. Täältä voit heti nähdä, onko tulevaisuudessa joitakin suunnitelmia, jotka me aiomme toteuttaa.

Jos huomaat, että nämä suunnitelmat sisältävät osallistumista meidän lukijoiltamme, ole vapaasti mukana niin paljon kuin haluat.

Jos ymmärrät meidän kulttuuriamme, tiedät että haluamme ajatella tätä lehteä verkkoyhteisönä, joka yhdistää ihmisiä. Me emme tekisi työtämme, jos emme ensimmäiseksi sallisi sinun kommunikoida meidän kanssamme.

Luo kampanjasi

Hyödyllisiä työkaluja Luo kampanjasi - Hyödyllisiä työkaluja

Jos olet potentiaalinen asiakas, joka haluaa laajentaa digitaalista yritystään, tämä on sivu, johon haluat tutustua. Vieraile nyt saadaksesi lisätietoja vaihtoehdoistasi, jos haluat tehdä yhteistyötä verkkolehtemme kanssa.

Tältä sivulta löytyvät tiedot sisältävät kaiken mitä tarvitset ymmärtääksesi paremmin sellaista suhdetta, jonka me aiomme luoda arvokkaiden asiakkaidemme kanssa.

Tästä syystä kehotamme kaikkia, joilla voi olla kiinnostusta työskennellä kanssamme, vierailemaan ensin tällä sivulla saadakseen alustavan suunnan siitä, miten asiat toimivat.

Avusta verkkosivustoamme

Hyödyllisiä työkaluja Avusta verkkosivustoamme - Hyödyllisiä työkaluja

Jos olet verkkolehtemme innokas lukija, joka haluaa antaa jotain takaisin meidän organisaatiollemme, otamme mielellämme avun vastaan. Siirtymällä tälle sivulle, löydät monia tapoja, joilla voit avustaa meidän lehteämme.

Saat kriittistä tietoa, jonka avulla voit ymmärtää meidän toimintamme tarpeita.

Me toivomme sinun ymmärtävän, että tämä ei ole pakollinen asia tehdä. Voit valita tehdä tämän ainoastaan, jos tunnet olevasi halukas auttamaan.